Mer om mig...

Vem är jag som bloggar?
Jag har fyllt 44år och min fru har uttryckt att min tränings intensitet beror på kris....
Och det stämmer nog till en viss del måste jag nog säga. Men säg inget till henne om det....
Kan säga att när jag sett vad en kompis åstadkommit med sin kropp på ett år så tänkte jag att min lite lönnfeta kropp kanske skulle må bra av en upp putsning.
Jag har ju trots allt varit elitseglare och tränat 6 dagar i veckan under 15 års tid(för över 20 år sedan). Så lite muskelminne finns det nog kvar(Har ju fuskat med träning från och till, tills nu. Vätternrundan 4 gånger, halvvättern 6 gånger). Och efter alla månaders träning så börjar kroppen se lite mer vältränad ut om man kollar från rätt håll... Jag fuskar ju med en och annan öl, vin och whisky. Men lite andrum från LCHF livsstilen måste jag ha annars så blir det för tråkigt.
Mitt mål med träningen är att träna hela kroppen på ett så optimerat sätt som möjligt. Har ju 2 barn och hus att dela fritiden med. Därför använder jag min egna modifierade cirkelträning när jag är i gymmet. Utövar lite Personlig instruktörsverksamhet lite från och till.
Träning som tog 1-2 timmar förr när jag körde en övning åt gången tar nu mellan 40-50 minuter och på köpet får jag lite hjärt och konditionsträning.
Driver sedan sommaren 2012 även Löfvendahls Hälsa & Utveckling. LCHF är för mig framtidens mat. Titta gärna in på vår hemsida. www.lofvendahls.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar