Mer om mig...

Vem är jag som bloggar?
Jag har fyllt 49år och jag känner mig starkare än jag någonsin varit!
Jag har varit elitseglare och tränat 6 dagar i veckan under 15 års tid(för över 20 år sedan). Så lite muskelminne finns det nog kvar(Har ju fuskat med träning från och till, tills nu. Vätternrundan 4 gånger, halvvättern 10 gånger samt åtskilliga triathlon tävlingar). Jag fuskar med en och annan öl, vin och whisky mellan passen. Men lite andrum från träningen måste jag ha annars så blir det för tråkigt.

Mitt mål med träningen är att träna hela kroppen på ett så optimerat sätt som möjligt. Har ju 2 barn och hus att dela fritiden med. Därför använder jag min egna modifierade cirkelträning när jag är i gymmet. 
Träning som tog 1-2 timmar förr när jag körde en övning åt gången tar nu mellan 40-50 minuter och på köpet får jag lite hjärt- och konditionsträning då pulsen går upp utan vilan mellan seten. Kör en del cykelpass samt några löppass. Fokus är kvalitet framför kvantitet! Kör mycket intervallpass.
Driver sedan sommaren 2012 även Löfvendahls Hälsa & Utveckling. Att minska kolhydrat intaget i maten är målet för mig. Titta gärna in på min hemsida. www.lofvendahls.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar