lördag 26 januari 2013

Test: Tung träning med ett kokt ägg, vitaminer och några RAW pumped i magen!

TEST: Klarar kroppen att ta tung träning med minimal energi i kroppen?
Mål: Att öka användningen av fettlagren i kroppen.
Tog 2 glas Juice, lite vitaminer och sedan ett ägg innan träningen. in med 3 RAW pumped Pre-workout kapslar och sedan på med träningskläderna! I vattenflaskan hällde jag ned en skopa RAW muscle therapy för att ha optimal proteinsyntes och förhindra muskelnedbrytning under träningen. Löpningen ned till gymmet gick bra och började känna att kroppen blev varm och det var bara att snöra på sig innedojorna och köra igång med vikterna. Märkte ganska omgående att det där sista pumpen i övningarna saknades. Men körde på och avslutade passet på gymmet med 20kg kettlebell swing. Kroppen var helt slut på energi och så var det bara att snöra på sig löpardojorna och bränna hem! Körde lite intervallträning hem och det var tuuungt!
Väl hemma så intogs en välbehövlig kaffe med kokosfett och lite grädde. Energin kom tillbaka i kroppen ganska omgående. Återstår och se om återhämtningen i musklerna fungerar med att jag intog RAW muscle therapy. Jag har ju skapat bra förutsättningar för det i alla fall. Nu ska fettet bort från kroppen!

Slutsats: För lite energi i kroppen för tung styrka! Fungerar nog för uthållighetsträning? Ska testa detta igen i vår när löpningen ska intensifieras inför blodomloppet och se om det fungerar. Till nästa tunga träningspass blir det lite mer fett och några kolhydrater innan det bär av till gymmet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar